Rania ToursRania Tours
Forgot password?

3-8/1/2022 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

3-8/1/2022

 

1η ημέρα (3/1): Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00 για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό, καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Κομοτηνή, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα (4/1): Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για Κωνσταντινούπολη. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, θα συνεχίσουμε για την Πόλη. Μόλις φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μπαλουκλί (Μονή της Ζωοδόχου Πηγής ή Παναγία η Μπαλουκλιώτισσα), όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών και που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ ελεύθερο, για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (5/1): Μετά το πρωινό, θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε για το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) που πήρε το όνομα του από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση και τη Βασιλική Κινστέρνα ή Κινστέρνα του Ιουστινιανού ή  Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε μια βόλτα στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (6/1): Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου θα τελεστή η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην ακτή του Κερατίου Κόλπου όπου θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων. Μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προαιρετικά για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκιπόννησα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (7/1): Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα επισκεφθούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις διατυπώσεις και τον απαραίτητο έλεγχο, καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό, καφέ και ξεκούραση θα κατευθυνθούμε στην Κομοτηνή. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα (8/1): Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο, παίρνοντας  μαζί μας τις αποσκευές μας. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη πόλη μας την Πάτρα, κάνοντας στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

 

ΓΕΝΙΚΗ TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 310* / ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150€/ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

early booking : * 280€ / ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ) ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 3/12/2021.

 

* Σε όλες μας τις εκδρομές η πληρότητα των λεωφορείων μας θα εναρμονίζεται ανάλογα με το ποσοστό της ισχύουσας νομοθεσίας την αντίστοιχη περίοδο.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στην εκδρομή να έχετε μαζί σας μάσκα.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στην εκδρομή είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού (άνω των 14 ημερών) ή πιστοποιητικό νόσησης (1-6 μήνες) ή βεβαίωση αρνητικού rapid test ( των τελευταίων 48 ωρών).

 

 

ΣΤΗ ΤΙΜΗ  ΣΥΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρο οδηγό του γραφείου μας.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή σε 3* ξενοδοχείο με πρωινό.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο 4* στην πλατεία Ταξίμ με πρωινό.
 • Τρία γεύματα στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία.
 • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκηποννήσια και κόστος μεταφοράς με αμαξάκια στην Πρίγκηπο.
 • Κρουαζιέρα Βόσπορου.
 • Αχθοφορικά, Φιλοδωρήματα. `
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ  ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ 50% ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/12/2021 ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 20/12/2021

 

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ)

Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΜΗΝΗΣ ΙΣΧΥΣ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

*ΣΗΜΕΡΑ (Νοέμβριος 2021) : 1€ = 12,568 TL /1TL = 0,0796€