Rania ToursRania Tours
Forgot password?

28-31/10/2021 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ 

28-31/10/2021

 

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο μας για Βέροια με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στη Βέροια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Είναι γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική στις παλαιές γειτονιές της και τις πολυάριθμες βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες της. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τα Λουτρά Πόζαρ, βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Άφιξη στο Λουτράκι, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το μέρος που μας φιλοξενεί, ανακαλύψτε την ομορφιά της φύσης είτε κάνοντας περίπατο στο χωριό είτε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στους καταρράκτες ή στη μεγάλη πισίνα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τη λουτρόπολη των Λουτρών Πόζαρ όπου θα απολαύσουμε το ιαματικό μας μπάνιο. Έπειτα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμός του Παλιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά που είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα από κτηνοτρόφους και χτίστες από την Ήπειρο ενώ το 1992 χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο Λουτράκι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, η μέρα θα είναι ελεύθερη για να απολαύσουμε  ένα ιαματικό μπάνιο στα λουτρά ή μια όμορφη βόλτα στο χωριό. Η επιλογή είναι δική σας. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την Έδεσσα, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο πάρκο των καταρρακτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία ΣουμελάΤο πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, χτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας τη Πάτρα, όπου αναμένεται να φτάσουμε το βράδυ αφού κάνουμε τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  160€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

* Σε όλες μας τις εκδρομές η πληρότητα των λεωφορείων μας θα εναρμονίζεται ανάλογα με το ποσοστό της ισχύουσας νομοθεσίας την αντίστοιχη περίοδο

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στην εκδρομή να έχετε μαζί σας μάσκα

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 30/9/2021 & ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 14/10/2021

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας και έμπειρος οδηγός.
  • Διαμονή (3) τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*στο Λουτράκι με πρωινό (με επιφύλαξη και ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία εκείνες τις ημέρες).
  • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
  • Συνοδός-Αρχηγός του γραφείου μας.
  • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Είσοδοι στα Λουτρά Πόζαρ.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑμαγιό, μπουρνούζι ή πετσέτα και καλή διάθεση!

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ