Rania ToursRania Tours
Forgot password?

25-28/7/2024 ΣΥΡΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΥΡΟΣ

25-28/7/2024

 

1η ημέρα (25/7): Αναχώρηση στις 03:00 από το γραφείο μας για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεση στάση στο δρόμο. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:30 για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Αποβίβαση από το καράβι και ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Γαλησσά, μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες παραλίες που έχει να σου προσφέρει η Σύρος. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Έπειτα θα επιστρέψουμε στην Ερμούπολη. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα (26/7):  Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας την επίσκεψή μας από την Ντελαγράτσια ή Ποσειδωνία με τις όμορφες επαύλεις και συνεχίζουμε για Μέγα Γιαλό-Βάρη-Αζόλιμνο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα  επισκεφθούμε την εντυπωσιακή εκκλησία του Άγ. Νικολάου που ξεχωρίζει και θα θαυμάσουμε το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη, όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του. Έπειτα θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Το βράδυ ελεύθερο  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (27/7):  Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας, η οποία δεσπόζει εντυπωσιακά στο λόφο του Κινίου από το 1900 και λούζεται καθημερινά από το μοναδικό σε ομορφιά και αρμονία χρωμάτων ηλιοβασίλεμα. Κτισμένη από τον Υδραίο Γέροντα Ιωακείμ Πολίτη, η Μονή αποτελεί ένα ανεκτίμητο κόσμημα για το νησί της Σύρου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Κίνι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Άνω Χώρα, όπου κυριαρχεί έντονα ο μεσαιωνικός χαρακτήρας. Στην κορυφή δεσπόζει ο Σαν Τζώρτζης και ο Ναός του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, που ανήκει στην Μονή των Καπουτσίνων μοναχών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (28/7):  Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο, θα επισκεφτούμε προαιρετικά το Θέατρο Απόλλων (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου).  Εσωτερικά μοιάζει με την περίφημη σκάλα του Μιλάνου και το Δημαρχιακό Μέγαρο, έργο του Βαυαρού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ. Στη συνέχεια έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα, για αγορές αναμνηστικών δώρων και τοπικών γλυκισμάτων σε εργαστήρι παραγωγής των φημισμένων συριανών λουκουμιών. Έπειτα, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε στις 16:00 για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για την Πάτρα. Άφιξη στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο.

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 350€ / ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

early booking:  320€*/ ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ) ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 15/6/2024

 

* Συνίσταται η χρήση μάσκας.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 22/6/2024  & ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 13/7/2024

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΄΄Νησάκι΄΄ 3*στην Ερμούπολη με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
 • Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση κατά τους μήνες Μάρτιο έως Οκτώβριο και διαμορφώνεται ως εξής (ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση):
 • 1-2 αστέρων, ενάμιση (1,50) ευρώ,
 • 3 αστέρων, τρία (3,00) ευρώ,
 • 4 αστέρων, εφτά (7,00) ευρώ,
 • 5 αστέρων, δέκα (10,00) ευρώ
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ