Rania ToursRania Tours
Forgot password?

2ήμερες Εκδρομές

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ  (αγρυπνία)  

1-2/7/2019

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 90€

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ 

6-7/7/2019

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 70€ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΤΗΝΟΣ 

13-14/7/2019

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από το γραφείο μας ξημερώματα Σαββάτου για Ραφήνα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στη Ραφήνα το πρωί και επιβίβαση στο καράβι που αναχωρεί στις για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετικά θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για την Ι.Μ.Κοιμήσεως Θεοτόκου  Κεχροβουνίου ή της Κυρίας των Αγγέλων. Από την Μονή πέρασαν  κατά καιρούς, σπουδαίες και αξιόλογες μοναχές. Η μοναχή όμως που με την παρουσία της λάμπρυνε την Μονή της Κυρίας των Αγγέλων είναι η Οσία Πελαγία. Η Παναγία μας την επισκέφθηκε δύο φορές στον ύπνο της, την ώρα που προσευχόταν και της υπέδειξε τον τόπο που βρισκόταν η Αγία Εικόνα Της, προστάζοντας την να φροντίσει για την ανεύρεση Της. Η Εικόνα της Μεγαλόχαρης ανευρέθη στις 30 Ιανουαρίου 1823. Στην Μονή θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην πόλη της Τήνου. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερος χρόνος για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας του  Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας της Τήνου ή Παναγία της Τήνου και βόλτα για ψώνια στην πόλη. Το μεσημέρι  θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο καράβι που αναχωρεί για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας και επιστροφή στην Πάτρα  με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧ0ΗΣ:  110€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά Πάτρα – Ραφήνα – Πάτρα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Τήνο με πρωινό.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

14-15/9/2019

 

1η ημέρα: Αναχώρηση 08:00 από γραφείο μας για τα Ζαγοροχώρια  με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Πρώτος μας σταθμός, το Μονοδένδρι όπου προαιρετικά θα επισκεφθούμε τη μονή Αγίας Παρασκευής. Συνεχίζουμε για Τσεπέλοβο που είναι το μεγαλύτερο χωριό του Ζαγορίου με παραδοσιακή πετρόχτιστη αρχιτεκτονική.  Εκεί ξεχωρίζουν το γεφύρι του Κόκορη, δείγμα Ζαγορίτικης γεφυροποϊίας και ο Ιερός ναός Αγίου Νικολάου που χτίστηκε τον 18ο αιώνα ως τρίκλιτη βασιλική με τρούλο από δεξιοτέχνες Αγιογράφους από το Καπέσοβο. Στο Τσεπέλοβο θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα, όπου θα δοκιμάσουμε τη Ζαγορίτικη κουζίνα. Αφού περιηγηθούμε στα υπέροχα αυτά χωριά και ανακαλύψουμε την ομορφιά της φύσης θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, στον ποταμό Βοϊδομάτη, παραπόταμο του Αώου. Κατά μήκος του Βοϊδομάτη συναντώνται ορισμένα από τα ομορφότερα μονότοξα, ηπειρώτικα γεφύρια. Το πιο διάσημο είναι το πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς (ή Κλειδωνιάβιστας),το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ξεκούραση. Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το ιστορικό ακριτικό χωριό, Κόνιτσα που βρίσκεται σε υψόμετρο 600μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για το Μπουραζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης που ονομάστηκε έτσι διότι ολόκληρη η στέγη του Ι. Ναού ήταν σκεπασμένη με φύλλα μολυβιού. Το μολύβι το πήραν οι Τούρκοι κάνοντάς το βόλια και έμεινε έκτοτε η ονομασία χωρίς σήμερα να είναι σκεπασμένη με μολύβι. Άφιξη στο μοναστήρι και ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε προαιρετικά το ιστορικό μουσείο πολέμου. Το Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου ανεγέρθηκε το 1975 και περιλαμβάνει εκθέματα – κειμήλια της Μάχης του Καλπακίου, που έλαβε χώρα κατά την εισβολή των Ιταλών στην Ελλάδα. Αναχώρηση από Καλπάκι για τα Ιωάννινα, τη «πόλη των θρύλων και των παραδόσεων», όπου θα κάνουμε στάση, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στη πόλη και μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση από τα Ιωάννινα, για τελικό προορισμό μας, τη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στη Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 70€/άτομο (σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρο οδηγό του γραφείου μας.
 • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Κλειδωνιά με πρωινό.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΔΡΟΣ

21-22/9/2019

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100€ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)