Rania ToursRania Tours
Forgot password?

Πολυήμερες εκδρομές

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
(ΜΑΡΜΑΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ)
26-29/4/2019

 

1η ημέρα Μ.Παρασκευή (26/4/2019): Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας για τη Ραφήνα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στη Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο που αναχωρεί για το Μαρμάρι της Εύβοιας. Άφιξη στο Μαρμάρι όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, ελεύθερος χρόνος για φαγητό, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο των Γυναικών Μαρμαρίου, όπου οι γυναίκες θα μας περιμένουν όπως πάντα φιλόξενες και καλοσυνάτες, για μια γνωριμία με την τοπική πολιτιστική κληρονομιά και για κάποιο κέρασμα. Έπειτα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα έχουμε το δείπνο μας με νηστίσιμα και μη νηστίσιμα φαγητά. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Μ.Σάββατο  (27/4/2019): Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να δούμε την Κάρυστο. Ξεκινάμε τη διαδρομή  μας από το Καστέλο Ρόσσο (Κοκκινόκαστρο). Το κάστρο δεσπόζει στους πρόποδες της Όχης. Βρίσκεται μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από την Κάρυστο μεταξύ των χωριών Γραμπιάς και Μύλων. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρύστου. Στην Κάρυστο ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί πολιούχος της πόλης και η ημέρα εορτής του θεωρείται αργία για την περιοχή. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την εκκλησία όπου θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Πάσχα (28/4/2019): Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσει το γλέντι με τσουρέκια και αυγά. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Πασχαλινό γεύμα με σουβλιστά αρνιά και πολλές άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις από τους σεφ του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για μία βραδινή βόλτα στην Παραλία του Μαρμαρίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Δευτέρα του Πάσχα (29/4/2019): Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για τη Χαλκίδα όπου θα κάνουμε στάση για μεσημεριανό φαγητό και βόλτα στην «παραλία» όπως αποκαλούν οι Χαλκιδέοι, τον πεζόδρομο που ξεκινά από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας και εκτείνεται για 500 περίπου μέτρα μέχρι και το ύψος της πλατείας του  Αγίου Νικολάου ή τα «Αγάλματα», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν οι ντόπιοι το άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης. Στη συνέχεια  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 195€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60€/ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ)

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ 20/3/2019
& ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 15/4/2019

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marmari Bay 3* με πρωινό.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Μαρμάρι.
 • Δείπνο με νηστίσιμα και μη νηστίσιμα σε μπουφέ την Μ. Παρασκευή.
 • Το Αναστάσιμο Δείπνο.
 • Το Πασχαλινό Γεύμα.
 • Οι λαμπάδες.
 • Ασφάλεια ευθύνης διοργανωτή.
 • Συνοδός-Αρχηγός.
 • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
ΤΙΡΑΝΑΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚΚΟΤΟΡΜΠΟΥΝΤΒΑΣΠΛΙΤΤΡΟΓΚΙΡ
30/4-5/5/2019

 

1η ημέρα: ΠΑΤΡΑ-ΤΙΡΑΝΑ
Αναχώρηση στις 06:00 από Πάτρα για Τίρανα, με ενδιάμεση σύντομη επίσκεψη στην παλιά πόλη του Αργυρόκαστρου, την «πόλη μουσείο» της Αλβανίας, η οποία συμπεριελήφθη στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2005, γιατί διατηρεί σε αρίστη κατάσταση πάνω από 200 οικίες και κτήρια από την Οθωμανική εποχή, σχεδόν ανέπαφα παρότι η αρχική αρχιτεκτονική της πόλης αλλάζει λόγω των μοντέρνων καιρών. Άφιξη στα Τίρανα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την πόλη που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΤΙΡΑΝΑ-ΜΠΟΥΝΤΒΑ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας θα αναχωρήσουμε από τα Τίρανα για το φημισμένο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούντβα, μια τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες, κάστρα και μαγαζιά για ψώνια. Περιήγηση στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Ντουμπρόβνικ, την πόλη που αποτελεί «το κόσμημα της Αδριατικής», μια από τις ομορφότερες πόλεις των ακτών της ∆αλµατίας, γνωστή για τα αξιόλογα μνημεία και τα υπέροχα τείχη μήκους 2,5 χιλιομέτρων, ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Η παλιά πόλη είναι περιτριγυρισμένη από τείχη του 10ου αιώνα. Πανύψηλα, πέτρινα κτίρια µε παράθυρα – πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες συνθέτουν το μαγευτικό τοπίο. Άφιξη στο Ντουµπρόβνικ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΣΠΛΙΤ-ΤΡΟΓΚΙΡ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Σπλιτ, την μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας. Περνώντας πάνω από την φαντασμαγορική γέφυρα Τούτζμαν και κινούμενοι παράλληλα με την μαγευτική ακτογραμμή, φθάνουμε στην πόλη του Σπλιτ. Περιήγηση της μεσαιωνικής πόλης όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, με αρχαιότητες από την ρωμαϊκή περίοδο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος στην ονομαστή Ρίβα (προκυμαία) για φαγητό. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την γειτονική νησίδα-πόλη του μεσαιωνικού Τρογκίρ, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Το τουριστικό Τρογκίρ ενώνεται με την ξηρά με μια ωραία γέφυρα, θεωρείται πνευματικό κέντρο της Δαλματίας και ένας δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός με άριστη τουριστική υποδομή. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπρόβνικ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο, μετά το πρωινό, για να ξεναγηθούμε στο Ντουμπρόβνικ που φυλάσσεται για περισσότερα από 1300 χρόνια, περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά και καλοδιατηρημένα τείχη του. Βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO και χαρακτηρίζεται ως μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα κυριότερα αξιοθέατα που θα δούμε μέσα στην παλιά πόλη είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως ο μητροπολιτικός ναός του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου, με το μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, το φαρμακείο του λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391, η Στήλη Orlando και ο πύργος του Ρολογιού, το παλάτι Sponza που φιλοξενεί τα αρχεία της πολιτείας, ο Καθεδρικός της Παρθένου, το γοτθικό Παλάτι του Εφημέριου, δίπλα στο οποίο στήνονται συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας, το Μοναστήρι των Ιησουιτών, το Μουσείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, το σιντριβάνι του Ονούφριου και το Μοναστήρι των Φραγκισκανών. Μετά την ξενάγηση μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε μια πανοραμική κρουαζιέρα στο Ντουμπρόβνικ, διάρκειας περίπου 1 ώρας, όπου θα δούμε τμήμα των θαλάσσιων τειχών της πόλης, θα κάνουμε τον κύκλο του νησιού Λόκρουμ, που υπήρξε θερινό θέρετρο του Αρχιδούκα της Αυστρίας Μαξιμιλιανού, από την εποχή του οποίου σώζονται μέχρι και σήμερα στο νησί ο βοτανικός κήπος και το μοναστήρι, έπειτα θα επιστρέψουμε στην παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ από την πλευρά της ηπειρωτικής χώρας. Επιστροφή στο Ντουμπρόβνικ και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΚΟΤΟΡ-ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ–ΤΙΡΑΝΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για τα Τίρανα. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα Κονάβλε θα φτάσουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ. Το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας & το πράσινο των δαλματικών ακτών θα μας συνοδεύει μέχρι την είσοδο μας στο Κοτόρ, που ίσως είναι η ομορφότερη αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα από ιστορικής άποψης πόλη της ακτογραμμής του Μαυροβουνίου. Στο Κότορ θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, κτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Συνεχίζουμε για το «Mόντε Κάρλο» των Βαλκανίων, όπως χαρακτηρίζεται όχι άδικα το νησάκι Σβέτι Στέφαν (Άγιος Στέφανος), με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ένα νησάκι ενωμένο με τη στεριά, το οποίο από ψηλά φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. Στάση για πανοραμικές φωτογραφίες. Μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στα Τίρανα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα:  ΤΙΡΑΝΑ-ΠΑΤΡΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα ακολουθήσει περιήγηση στα Τίρανα. Η πόλη ιδρύθηκε το 1614 και στολίζεται από μια πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυτων πάρκων. Το κέντρο της πόλης, κοσμείται με ορισμένα αρχιτεκτονικά μνημεία της εποχής του Μουσολίνι. Θα δούμε την παλιά Όπερα, το Εθνικό Μουσείο και άλλα αξιοθέατα στην πλατεία Σκεντέρμπευ, όπως το τζαμί του Έτχεμ Μπέη του 1789, το Sahat-Kulla (Πύργος Ρολογιού) του 1830 και το θέατρο μαριονέτας, που κάποτε στέγαζε το ψευτο-κοινοβούλιο του βασιλιά Ζογκ, καθώς και την Καμπάνα της Ειρήνης, η οποία κατασκευάστηκε από παλιούς κάλυκες σφαιρών και θυμίζει το ταραχώδες παρελθόν των Τιράνων. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την πόλη μας, την Πάτρα κάνοντας τις απαραίτητες, ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα.

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 330€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150€  (ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/3/2019
ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/4/2019.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* “Deluxe” στα Τίρανα με πρωινό και ημιδιατροφή.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 3* “Plat”στο Ντουμπρόβνικ με πρωινό και ημιδιατροφή.
 • Αρχηγός – Συνοδός για την υλοποίηση του προγράμματος.
 • Ξεναγοί στο Ντουμπρόβνικ και στο Σπλιτ.
 • Δημοτικοί φόροι.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, ό,τι  ρητά  αναφέρεται σαν προαιρετικό.
 • Είσοδος στο Κότορ.
 • Το κόστος της Πανοραμικής κρουαζιέρας στο Ντουμπρόβνικ.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ) Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

 

ΝΑΞΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΝΑΞΟΣ
30/5-2/6/2019

 

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)