Rania ToursRania Tours
Forgot password?

Πολυήμερες εκδρομές

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΥΡΟΣ
25-28/7/2019

 

1η ημέρα (25/7): ΠΑΤΡΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 03:00 από το γραφείο μας για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεση στάση στο δρόμο. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:30 για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Αποβίβαση από το καράβι και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το απόγευμα αναχώρηση για την Ερμούπολη όπου θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή εκκλησία του Άγ. Νικολάου να ξεχωρίζει και το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη, όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα (26/7): ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας την επίσκεψή μας από την Ντελαγράτσια ή Ποσειδωνία με τις όμορφες επαύλεις και συνεχίζουμε για Μέγα Γιαλό-Βάρη-Αζόλιμνο.  Έπειτα θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO και το Θέατρο Απόλλων (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου). Συνεχίζουμε για το Γαλησσά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και καταλήγουμε στο Φοίνικα, φυσικό λιμάνι του νησιού με χρυσή αμμουδιά, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Ερμούπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιπλανηθούμε στα σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα (27/7): ΚΙΝΙ-ΑΝΩ ΧΩΡΑ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για την Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας, η οποία δεσπόζει εντυπωσιακά στο λόφο του Κινίου από το 1900 και λούζεται καθημερινά από το μοναδικό σε ομορφιά και αρμονία χρωμάτων ηλιοβασίλεμα. Κτισμένη από τον Υδραίο Γέροντα Ιωακείμ Πολίτη, η Μονή αποτελεί ένα ανεκτίμητο κόσμημα για το νησί της Σύρου. Έπειτα θα πάμε στην Άνω Χώρα, όπου κυριαρχεί έντονα ο μεσαιωνικός χαρακτήρας. Στην κορυφή δεσπόζει ο Σαν Τζώρτζης. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Κίνι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Ερμούπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα (28/7): ΣΥΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΤΡΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα, για αγορές αναμνηστικών δώρων και τοπικών γλυκισμάτων. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 16:00 για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη και αναχώρηση για την Πάτρα. Άφιξη στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο. Άφιξη στην Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240€ / άτομο (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Σύρο με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
 • Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:  Προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 29/6
και εξόφλησή του μέχρι τις 13/7

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

11ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΝΙΣ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ
ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΠΡΑΓΑ-ΜΕΣΤΡΕ-ΑΝΚΟΝΑ

13-23/8/2019

 

1η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ- ΝΙΣ (13/8):  Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο μας για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, γεύμα, καφέ. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων/ταυτοτήτων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ. Άφιξη στη ΝΙΣ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (14/8): Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας από τη ΝΙΣ, προσπερνώντας την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ, μας οδηγεί στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα το ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ (15/8): Μετά το πρωινό σύντομη περιήγηση – γνωριμία με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη» και συνεχίζουμε το ταξίδι μας από μία αρκετά ενδιαφέρουσα διαδρομή που οδηγεί στην πιο όμορφη ίσως πόλη της Πολωνίας, την ΚΡΑΚΟΒΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος, στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2000, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ, ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) (16/8): Την αποκαλούν στολίδι της Πολωνίας και ήταν κάποτε η πρωτεύουσα των Γιαγγελόνων. Ξεκινάμε την περιήγηση μας από την κεντρική πλατεία με την παλαιά υφασματαγορά και την πινακοθήκη στον πρώτο όροφο με έργα Πολωνών ζωγράφων του 14ου και 20ου αιώνα. Το μνημείο του ποιητή «ΜΙΣΚΕΒΙΤΣ», με τις τέσσερις αλληγορικές μορφές στη βάση του, που συμβολίζουν την πατρίδα, την επιστήμη, την αξία και την ποίηση. Ακολουθεί επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας «MARIACKI» μνημειακής γοτθικής κατασκευής, με το φύλακα τρομπετιστή στην κορυφή του καμπαναριού. Συνεχίζουμε με το μεσαιωνικό, κάστρο, «παλαιά τείχη της Κρακοβίας» που κυριαρχείται από το ωραίο πάρκο «ΠΛΑΝΤΥ» που δημιουργήθηκε μετά το γκρέμισμα του κάστρου στις αρχές του 14ουαιώνα και από το οποίο διασώζονται σήμερα μόνο τρεις πύργοι. Ακόμη η «ΠΥΛΗ ΦΛΟΡΙΑΝΣΚΑ», το κολλέγιο «MAIUS» και η «ΓΟΤΘΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ», όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών Βασιλιάδων, μαζί με το Βασιλικό Πύργο, δεσπόζουν της πόλεως από το λόφο ΒΑΒΕΛ που υψώνεται πάνω από τον ποταμό ΒΙΣΤΟΥΛΑ. Στη συνέχεια, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ, ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ (17/8): Πρωινή αναχώρηση για την πολωνική πρωτεύουσα με δύο όμως σημαντικούς σταθμούς στη διαδρομή μας. Το παγκοσμίως γνωστό μνημείο του BIRKENAU στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου θα γνωρίσουμε από κοντά, μια εμπειρία που συγκλονίζει. Η διαδρομή μας προς ΒΑΡΣΟΒΙΑ συνεχίζεται με στάση στο CZESTOCHOWA, για να επισκεφθούμε το μοναστήρι «ΓΙΑΣΝΑ ΓΚΟΡΑ». Μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της ΠΟΛΩΝΙΑΣ, που συχνά αποκαλείται «θρησκευτική πρωτεύουσα» με εκατομμύρια πιστών να συρρέουν από όλα τα μέρη της γης, για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ, η αγιογραφία χρονολογείται από το 14ο αιώνα, αλλά ο θρύλος λέει ότι την εικόνα την έφτιαξε ο Ευαγγελιστής Λουκάς από ένα κομμάτι ξύλο από το τραπέζι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΝΑΖΑΡΕΤ. Νωρίς το βράδυ θα καταλήξουμε στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΣΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) (18/8): Ξεκινάμε τη γνωριμία μας από την παλαιά πόλη και τα Βασιλικά ανάκτορα. Το ROYAL CASTLE Γοτθικό κτίσμα του 13ου αιώνα, το βλέπουμε σήμερα στην ανακαινισμένη ΜΠΑΡΟΚ μορφή του. Το παλάτι WILNAOW, γνωστό και σα «ΜΙΚΡΕΣ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ» με τις άριστα διατηρημένες αίθουσες, έπιπλα εποχής, πορσελάνες και πορτραίτα, περιβάλλεται από το πάρκο της εγγλέζικης κηποτεχνικής. Τέλος, το πάρκο «LAZIENKI» από τα ωραιότερα της ΕΥΡΩΠΗΣ κατασκευάστηκε το 1766 από τον τελευταίο Βασιλιά της Πολωνίας, και μέσα βρίσκεται το «ΠΑΛΑΤΙ της ΛΙΜΝΗΣ» με τις θαυμάσιες αίθουσες χορού, την αίθουσα των πορτρέτων και τη μεγάλη τραπεζαρία όπου λάμβαναν χώρα τα περίφημα δείπνα της Πέμπτης, το μνημείο του Κοπέρνικου, κ.α. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΣΟΒΙΑ –ΠΡΑΓΑ (19/8): Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της ΠΡΑΓΑΣ. Με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή για προαιρετικό γεύμα και ξεκούραση, θα καταλήξουμε το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης για δείπνο, περιπάτους γνωριμίας και διανυκτέρευση

8η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) (20/8): Πρωινό και αρχίζουμε αμέσως την ξενάγηση της πόλης, από την ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με το μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΒΙΤΟΥ, κατηφορίζουμε στη συνέχεια από το στενάκι των Αλχημιστών, για να συναντήσουμε το Ναό του Αγίου Γεωργίου, καθώς και τη γέφυρα του ΚΑΡΟΛΟΥ και να καταλήξουμε στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΪ, την οδό Παρισίων και την ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ και τέλος ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΕΧ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ-ΜΕΣΤΡΕ/ΠΑΝΤΟΒΑ (21/8): Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω των πανέμορφων τοπίων της Αυστρίας, με ανάλογες στάσεις στη διαδρομή, για την Ιταλία και την περιοχή του ΜΕΣΤΡΕ/ΠΑΝΤΟΒΑ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΤΡΕ/ΠΑΝΤΟΒΑ-ΑΝΚΟΝΑ (ΠΛΟΙΟ) (22/8): Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ όπου το μεσημέρι θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

11η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ (23/8): Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 790€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ Η ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗ ΤΙΜΗ  ΣΥΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής και έμπειρος οδηγός για την υλοποίηση του προγράμματος.
 • Μία διανυκτέρευση στη ΝΙΣ, μία διανυκτέρευση στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, δύο διανυκτερεύσεις στη ΚΡΑΚΟΒΙΑ, δύο διανυκτερεύσεις στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ, δύο διανυκτερεύσεις στην ΠΡΑΓΑ και μία διανυκτέρευση στο ΜΕΣΤΡΕ / ΠΑΝΤΟΒΑ σε ξενοδοχεία 3* – 4* με πρωινό.
 • 9 δείπνα.
 • Όλοι οι δημοτικοί φόροι.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλινες εξωτερικές καμπίνες Ανκόνα-Πάτρα με SFF/ANEK.
 • Έμπειρος Αρχηγός-Συνοδός καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ξεναγός για τις ξεναγήσεις των πόλεων στην Κρακοβία, τη Βαρσοβία και την Πράγα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 29/6/2019 ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 27/7/2019

 

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ) Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
 • ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ: 1€ 4,3 zloti

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
25-30/8/2019

 

1η μέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00 το πρωί για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Κομοτηνή, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για Κωνσταντινούπολη. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, θα συνεχίσουμε για την Πόλη. Μόλις φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη, θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, το θαύμα των αιώνων, την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε για το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) που πήρε το όνομα του από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση και τη Βασιλική Κινστέρνα ή Κινστέρνα του Ιουστινιανού ή  Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μπαλουκλί (Μονή της Ζωοδόχου Πηγής ή Παναγία η Μπαλουκλιώτισσα), όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών και που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ξεκούραση. Το απόγευμα μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε μια βόλτα στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προαιρετικά για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία τελευταία βόλτα στην Κωνσταντινούπολη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις διατυπώσεις και τον απαραίτητο έλεγχο, καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό, καφέ και ξεκούραση θα κατευθυνθούμε στην Ξάνθη. Άφιξη στην Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Πάτρα.

 

Τιμή συμμετοχής: 300€ (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)

 

ΣΤΗ ΤΙΜΗ  ΣΥΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Μία διανυκτέρευση στην Κομοτηνή σε ξενοδοχείο 3*, με πρωινό.
 • Μία διανυκτέρευση στη Ξάνθη σε ξενοδοχείο 3*, με πρωινό.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Τρία δείπνα στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός – Ξεναγός για τις 3 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, το καραβάκι για τα Πριγκηπόνησα, η βόλτα στο Βόσπορο, άμαξες, χανουμάκια, ποτά, φιλοδωρήματα και γενικώς ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

 • Απαραίτητη η ελληνική ταυτότητα Νέου Τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή Διαβατήριο.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:  Προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 29/6
και εξόφλησή του μέχρι τις 27/7

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

*Σήμερα (Ioύνιoς 2019): 1€ = 6,8098 TL

 

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ-ΟΧΡΙΔΑ

25-28/10/2019

 

Τιμή συμμετοχής: 150€ (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)

 

 

 

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΝΑΞΟΣ
26-29/9/2019

 

 

Τιμή συμμετοχής: 225€ (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)