Rania ToursRania Tours
Forgot password?

15-17/2/2019 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
15-17/2/2019

 

1η ημέρα (15/2): Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο μας για τη Νάουσα με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το Άλσος είναι ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ηρωικής πόλης της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Μια ανάσα ζωής κόντρα στην οικολογική υποβάθμιση. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο τελικό προορισμό μας για σήμερα, στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τα Λουτρά Πόζαρ, βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Άφιξη στο Λουτράκι, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα (16/2): Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά που είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα από κτηνοτρόφους και χτίστες από την Ήπειρο ενώ το 1992 χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη λουτρόπολη των Λουτρών Πόζαρ όπου θα απολαύσουμε το ιαματικό μας μπάνιο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.  

 

3η ημέρα (17/2): Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την Έδεσσα όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο πάρκο των καταρρακτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία ΣουμελάΤο πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, χτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Εκεί θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας τη Πάτρα, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€ / ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 50€/ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ)

 

Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 50% του ποσού έως 25/1 & εξόφληση έως 9/2

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας και έμπειρος οδηγός.
  • Διαμονή (2) δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*στο Λουτράκι με πρωινό.
  • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
  • Συνοδός-Αρχηγός.
  • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Είσοδοι στα Λουτρά Πόζαρ – ενδεικτικά τιμές κατ’ άτομο: 2 ευρώ στον υπαίθριο καταρράκτη και 3 ευρώ στη μεγάλη πισίνα,13 ευρώ ανά 2 άτομα,15 ευρώ ανά 3 άτομα και 3 ευρώ ανά επιπλέον άτομο στις prive πισίνες 6 ατόμων)

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑμαγιό, μπουρνούζι ή πετσέτα και καλή διάθεση!

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ