Rania ToursRania Tours
Forgot password?

3ήμερες εκδρομές

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ
23-25/3/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για τη Μονεμβασιά με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στη Μονεμβασιά όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για τo ξενοδοχείο μας στο Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Mετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη μεσαιωνική καστροπολιτεία, Μονεμβάσια ή Μονεμβασία, Μαλβάζια, Μαλβαζούϊ, Μικρό Γιβραλτάρ, ή Βράχος . Το 375 μΧ. αποκόπηκε από την Λακωνία, μετά από έναν τρομερό σεισμό, και πήρε τη μορφή που βλέπουμε σήμερα, όπως ακριβώς συνέβη και με την Ελαφόνησο νοτιότερα. Κατά τον μεσαίωνα κατοικήθηκε, οχυρώθηκε και γνώρισε μεγάλη ακμή. Περιτριγυρισμένη από ορμητήρια πειρατών και κουρσάρων η Μονεμβασιά δεν θα επιβίωνε χωρίς τον βράχο. Θα επισκεφτούμε την Κάτω πόλη. Είναι κτισμένη δίπλα στην θάλασσα, στην νοτιοανατολική πλευρά του Βράχου, με άριστα συντηρημένα και αναπαλαιωμένα κτίσματα από μια μοναδική ελληνική αρχιτεκτονική με άρωμα Αιγαίου και πέτρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την  Άνω Πόλη, που είναι κτισμένη στην πάνω πλευρά του βράχου, με θέα, από ψηλά, το Μυρτώο πέλαγος. Αποτελεί απόρθητο φυσικό οχυρό, με αρκετά χαλάσματα αλλά και ελάχιστα κτίσματα να διασώζονται ως σήμερα. Το ανέβασμα γίνεται περπατώντας μέσα από την κάτω πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3ηημέρα:Μετά το πρωινό μας αναχώρηση, με τις αποσκευές μας ,για τα σπήλαια του Διρού, η ύπαρξη των οποίων είναι γνωστή από το 1950 που το ζεύγος Πετροχείλου τα εξερεύνησε. Θεωρούνται ως ένα από τα ομορφότερα σπήλαια λιμνών του κόσμου, αποτελούνται από σταλακτίτες και σταλαγμίτες, οι σχηματισμοί των σταλακτιτών μοιάζουν με λευκές κολώνες που βγαίνουν μέσα από το νερό. Μια διαδρομή δαιδαλώδη, τα πανέμορφα σκηνικά αφήνουν τον επισκέπτη άφωνο. επιστροφής και μετά από ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 99€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο Γύθειο με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 • Ό,τι  ρητά  αναφέρεται σαν προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

ΒΕΡΟΙΑ -ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΕΡΟΙΑ -ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
24-26/3/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο για Βέροια με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στη Βέροια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Είναι γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική στις παλαιές γειτονιές της και τις πολυάριθμες βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες της. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τα Λουτρά Πόζαρ, βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Άφιξη στο Λουτράκι, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το μέρος που μας φιλοξενεί, ανακαλύψτε την ομορφιά της φύσης είτε κάνοντας περίπατο στο χωριό είτε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στους καταρράκτες ή στη μεγάλη πισίνα. Προαιρετικά δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, η μέρα θα είναι ελεύθερη για να απολαύσουμε  ένα ιαματικό μπάνιο στα λουτρά ή μια όμορφη βόλτα στο χωριό ή να ξεκουραστούμε. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με ζωντανή μουσική. Η επιλογή είναι δική σας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την Έδεσσα όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο πάρκο των καταρρακτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία Σουμελά. Το πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, χτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας τη Πάτρα, όπου αναμένεται να φτάσουμε το βράδυ αφού κάνουμε τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€ / άτομο (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια).

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο Λουτράκι με πρωινό.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1.1.2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, στους αρχαιολογικούς χώρους και στα Λουτρά Πόζαρ – ενδεικτικά τιμές κατ’ άτομο: 2 ευρώ στον υπαίθριο καταρράκτη και 3 ευρώ στη μεγάλη πισίνα ,13 ευρώ ανά 2 άτομα,15 ευρώ ανά 3 άτομα και 3 ευρώ ανά επιπλέον άτομο στις prive πισίνες 6 ατόμων).

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: μαγιό, μπουρνούζι/πετσέτα και καλή διάθεση!

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ
26-28/5/2018

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 99€ / άτομο (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)