Rania ToursRania Tours
Forgot password?

3ήμερες εκδρομές

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ 
 31/8-2/9/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για τη Μονεμβασιά με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στη Μονεμβασιά. Εκεί επισκεφτούμε την Κάτω πόλη. Είναι κτισμένη δίπλα στην θάλασσα, στην νοτιοανατολική πλευρά του Βράχου, με άριστα συντηρημένα και αναπαλαιωμένα κτίσματα από μια μοναδική ελληνική αρχιτεκτονική με άρωμα Αιγαίου και πέτρας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Ύστερα θα αναχωρήσουμε για τo ξενοδοχείο μας στο Γύθειο. Τακτοποίηση στο δωμάτιά μας, ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Mετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Ελαφόνησο. Θα κάνουμε μπάνιο σε μια γραφική παραλία. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στην όμορφη Νεάπολη ή διαφορετικά Βάτικα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα  θα επισκεφθούμε την  Άνω Πόλη, που είναι κτισμένη στην πάνω πλευρά του βράχου, με θέα, από ψηλά, το Μυρτώο πέλαγος. Αποτελεί απόρθητο φυσικό οχυρό, με αρκετά χαλάσματα αλλά και ελάχιστα κτίσματα να διασώζονται ως σήμερα. Το ανέβασμα γίνεται περπατώντας μέσα από την κάτω πόλη. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3ηημέρα:Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με τις αποσκευές μας ,για τα σπήλαια του Διρού, η ύπαρξη των οποίων είναι γνωστή από το 1950 που το ζεύγος Πετροχείλου τα εξερεύνησε. Θεωρούνται ως ένα από τα ομορφότερα σπήλαια λιμνών του κόσμου, αποτελούνται από σταλακτίτες και σταλαγμίτες, οι σχηματισμοί των σταλακτιτών μοιάζουν με λευκές κολώνες που βγαίνουν μέσα από το νερό. Μια διαδρομή δαιδαλώδη, τα πανέμορφα σκηνικά αφήνουν τον επισκέπτη άφωνο. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Γύθειο με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη-Ελαφόνησος-Νεάπολη.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι  ρητά  αναφέρεται σαν προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

 

 

ΣΚΥΡΟΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΗΝ  «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ ΝΕΡΑΪΔΑ», ΣΤΗ  ΣΚΥΡΟ  
14-16/9/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο μας για Κύμη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Κύμη όπου θα επιβιβαστούμε στο  F/boat που αναχωρεί στις 13:00. Άφιξη στη Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό. Συνεχίζουμε για Γυρίσματα – Πέρα Κάμπος όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τη Χώρα της Σκύρου, που είναι χτισμένη στο ψηλό βράχο που δεσπόζει, σχεδόν στο κέντρο της Σκύρου, κάτω από το Βυζαντινό καστρομονάστηρο του Αγίου Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και προαιρετική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Μεσημεριανό φαγητό. Εν συνεχεία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας μπάνιο.  Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους, όπου θα κάνουμε στάση. Συνεχίζουμε για μια όμορφη παραλία για να απολαύσουμε το απογευματινό μας μπάνιο.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα πάρουμε τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο και θα μεταβούμε στη Χώρα για μία τελευταία βόλτα για ψώνια. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Λιναριά επιβίβαση στο F/ Boat για Κύμη που αναχωρεί στις 13:00. Άφιξη στην Κύμη και αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* «SKIROS PALACE» με πρωινό.
 • Δύο (2) δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη-Σκύρος-Κύμη.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Συνοδός-Αρχηγός.
 • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

 

ΠΑΡΟΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΑΡΟΣ
28-30/9/2018

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 158€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ 
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

28-30/9/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας για την Ηγουμενίτσα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα όπου θα επιβιβαστούμε στο  καράβι που αναχωρεί για Κέρκυρα . Άφιξη στην Κέρκυρα, στο νησί των Φαιάκων και μετάβαση το ξενοδοχείο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το κέντρο της πόλη και θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια της. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και προαιρετικά  φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το Αχίλλειο, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας που βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη. Χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κανόνι, όπου προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με την Παναγία της Βλαχέρνας, που ενώνεται με μια υπερυψωμένη λωρίδα γης, ενώ στο βάθος δεσπόζει ο θρυλικός καταπράσινος βράχος. Επίσης μπορούμε να θαυμάσουμε το Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Παλαιοκαστρίτσα, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα πάρουμε τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο και θα μεταβούμε στο κέντρο για μία τελευταία βόλτα για ψώνια. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι που αναχωρεί για Ηγουμενίτσα. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Κέρκυρα με πρωινό.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Συνοδός-Αρχηγός.
 • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ
30/11-2/12/2018