Rania ToursRania Tours
Forgot password?

3ήμερες εκδρομές

'' ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ    (ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ)
ΤΡΙΚΑΛΑ-«ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ»-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ 

24-26/12/2018

 

1η ημέρα: ΠΑΤΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για τα Τρίκαλα, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στην πόλη των Τρικάλων για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα κατευθυνθούμε στον τελικό μας προορισμό, την Καλαμπάκα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Το βράδυ θα έχουμε το εορταστικό Ρεβεγιόν μας σε εστιατόριο στην Καλαμπάκα. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για τα Τρίκαλα. Άφιξη στα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθούμε το “Μύλο των Ξωτικών”. Το παραμυθένιο καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη, θα μας περιμένει με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί να χαρούμε το Καρουσέλ, το παγοδρόμιο, την παγοτσουλήθρα, τις νερόμπαλες, το σπίτι του Άη ­Βασίλη, το εργοστάσιο σοκολάτας, το κάστρο Playmobil, το ταχυδρομείο των ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το ζαχαρένιο εργαστήρι, την παιχνιδοέκθεση και άλλα. Επίσης μπορούμε να περιπλανηθούμε στη πόλη και να απολαύσουμε παραδοσιακά ουζομεζεδάκια για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στην Καλαμπάκα. Το βράδυ θα έχουμε το δείπνο των Χριστουγέννων σε εστιατόριο στην Καλαμπάκα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΑΤΡΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο με προορισμό τους “ιερούς βράχους” των Μετεώρων, τα “κυκλώπεια” βράχια που σε πείσμα του χρόνου στέκουν όρθια αιώνες τώρα. Εκεί θα επισκεφθούμε την ανδρώα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού (Μεγάλο Μετέωρο), η οποία ιδρύθηκε περί το 1340 από τον Άγιο Αθανάσιο τον Μετεωρίτη (1302-1380), όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι, την Ιερά Μόνη του Αγίου Στεφάνου. Η ιστορία των πρώτων χρόνων του μοναστηριού χάνεται στα βάθη των αιώνων και καλύπτεται από παραδόσεις. Οι πρώτες μαρτυρίες ανάγουν την ίδρυσή του στο τέλος του 12ου αι., γύρω στα 1191-1192. Πιθανότατα ο πρώτος όσιος ερημίτης που κατοίκησε σε κάποια σπηλιά του βράχου λεγόταν Ιερεμίας. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Καλαμπάκα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό ή προαιρετικά μπορούμε να επισκεφτούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

(Συμπεριλαμβάνονται: το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων & το Χριστουγεννιάτικο δείπνο)

 

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 24/11/2018 ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ  

ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ 15/12/2018

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Καλαμπάκα με πρωινό.
 • Το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.
 • Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018 (3€/ δωμάτιο/διανυκτέρευση).
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών: τιμή γκρουπ: 4€/άτομο).
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

''ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ'' ΣΕΡΡΕΣ-ΔΡΑΜΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΒΕΡΟΙΑ – ΣΕΡΡΕΣ – ΔΡΑΜΑ

«ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
31/12/2018-2/1/2019

 

1η ημέρα (31/12): Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας για τη Βέροια με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στη Βέροια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο τελικό προορισμό μας για σήμερα, τις Σέρρες. Άφιξη στις Σέρρες, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη που μας φιλοξενεί. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα (1/1): Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τη γιορτινή πόλη της Δράμας, όπου θα επισκεφθούμε την μαγευτική «Ονειρούπολη», ένα πραγματικό χωριό του Αϊ Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο! Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το πολύχρωμο καρουζέλ, το σπίτι και το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη και άλλα, ζωντανεύουν το λευκό όνειρο των εορτών προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, που συγκινεί μικρούς και μεγάλους! Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα (2/1): Αφού πάρουμε πρωινό και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα κάνουμε στάση. Μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής  για την Πάτρα με ενδιάμεσες, απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ-ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

(Συμπεριλαμβάνονται: το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν & το πρωτοχρονιάτικο δείπνο)

 

 

 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 24/11/2018  ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ

ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ 15/12/2018

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στις Σέρρες με πρωινό.
 • Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
 • Το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018 (3€/ δωμάτιο/διανυκτέρευση).
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ 
18-20/1/2019

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας για Καστοριά, με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ, ξεκούραση και το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην  Καστοριά, μια πόλη με πλούσια ιστορία ανά τους αιώνες που καταφέρνει να διατηρεί αλώβητο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Στις γειτονιές Απόζαρι και Ντολτσό, στέκονται αγέρωχα τα καστοριανά αρχοντικά που χτίστηκαν γύρω στο 17ο & 18ο αιώνα και αποτελούν τους αυτόπτες μάρτυρες της οικονομικής ακμής των Καστοριανών γουνοποιών. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το  βράδυ  ελεύθερο  για  βόλτα  στην  πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τις Πρέσπες, για να  επισκεφθούμε  το  νησάκι  Άγιος  Αχείλιος ή Χαΐλλι, την  νησίδα που βρίσκεται στη λίμνη της Μικρής Πρέσπας. Φεύγοντας  από  την  μικρή  Πρέσπα  συνεχίζουμε  για  το  χωριό  Ψαράδες  στις  όχθες  της  Μεγάλης  Πρέσπας. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα συνεχίζουμε  για τη  Φλώρινα  όπου θα έχουμε χρόνο για  βόλτα  στο  κέντρο  της  πόλης  και για καφέ. Στη  συνέχεια  θα επιστρέψουμε  στην  Καστοριά,  στο  ξενοδοχείο  μας. Ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας, αναχωρούμε  από  το  ξενοδοχείο με τις καλύτερες εντυπώσεις με προορισμό την πόλη μας, την Πάτρα  με  ενδιάμεσες  στάσεις στο δρόμο για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€ / άτομο (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια)

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας και έμπειρος οδηγός.
 • Διαμονή δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Καστοριά με πρωινό.
 • Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ - ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
15-17/2/2019

 

1η ημέρα (15/2): Αναχώρηση στις 06:00 από το γραφείο μας για τη Νάουσα με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το Άλσος είναι ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ηρωικής πόλης της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Μια ανάσα ζωής κόντρα στην οικολογική υποβάθμιση. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο τελικό προορισμό μας για σήμερα, στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τα Λουτρά Πόζαρ, βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Άφιξη στο Λουτράκι, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα (16/2): Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά που είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα από κτηνοτρόφους και χτίστες από την Ήπειρο ενώ το 1992 χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη λουτρόπολη των Λουτρών Πόζαρ όπου θα απολαύσουμε το ιαματικό μας μπάνιο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.  

 

3η ημέρα (17/2): Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την Έδεσσα όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο πάρκο των καταρρακτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία Σουμελά. Το πασίγνωστο προσκύνημα βρίσκεται στις πλαγιές του Βέρμιου, κοντά στο χωριό Καστανιά, χτίστηκε το 1951 από τη μεγάλη επιθυμία των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου. Εκεί θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας τη Πάτρα, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€ / ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 50€/ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ)

 

Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 50% του ποσού έως 25/1 & εξόφληση έως 9/2

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας και έμπειρος οδηγός.
 • Διαμονή (2) δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*στο Λουτράκι με πρωινό.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Συνοδός-Αρχηγός.
 • ΦΠΑ.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι στα Λουτρά Πόζαρ – ενδεικτικά τιμές κατ’ άτομο: 2 ευρώ στον υπαίθριο καταρράκτη και 3 ευρώ στη μεγάλη πισίνα,13 ευρώ ανά 2 άτομα,15 ευρώ ανά 3 άτομα και 3 ευρώ ανά επιπλέον άτομο στις prive πισίνες 6 ατόμων)

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: μαγιό, μπουρνούζι ή πετσέτα και καλή διάθεση!

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ