Rania ToursRania Tours
Forgot password?

Πολυήμερες Εκδρομές

ΞΑΝΘΗ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

28/4-1/5/2018

 

1η ημέρα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 π.μ.  για την πόλη της Ξάνθης με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην Ξάνθη, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη της Ξάνθης και την αγορά της. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την Παλιά Πόλη, ένας τόπος μοναδικός και πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την σημερινή πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το  Πόρτο Λάγος, ένα γραφικό ψαροχώρι 26 χλμ. από την Ξάνθη. Το αλσύλλιο αλλά και η λίμνη Βιστωνίδα, που χαρακτηρίζεται υγροβιότοπος ιδιαίτερης σημασίας, δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα και προκαλούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Έπειτα θα πάμε στα Άβδηρα, ένα χωριό χτισμένο κοντά στην ομώνυμη αρχαία πόλη. Σύμφωνα με τη μυθική παράδοση, τα Άβδηρα ιδρύθηκαν από τον Ηρακλή στη μνήμη του συντρόφου του Αβδήρου, τον οποίον κατασπάραξαν εδώ τα ανθρωποφάγα άλογα του θρακιώτη βασιλιά Διομήδη. Στη συνέχεια θα επιστέψουμε στο κέντρο της Ξάνθης, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό και  βόλτα στα γραφικά σοκάκια της. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για μία όμορφη εκδρομή στα Πομακοχώρια. Στην Ξάνθη, ο δήμος Μύκης και οι κοινότητες Κοτύλης, Θερμών και Σατρών αποτελούνται αποκλειστικά από Πομακοχώρια. Αντιπροσωπευτικότερα χωριά είναι: ο Εχίνος, η Σμίνθη, ο Κένταυρος, η Γλαύκη, το Ωραίο, η Κοτύλη, οι Σάτρες και οι Θέρμες όπου υπάρχουν και τα αναξιοποίητα ακόμη λουτρά Θερμών. Αφού ξεναγηθούμε σε κάποια από αυτά, θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια επιστροφή στην Ξάνθη. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο, παίρνοντας  μαζί μας τις αποσκευές μας και τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη της Ξάνθης. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη πόλη μας την Πάτρα, κάνοντας στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150€/ ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ & ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρο οδηγό του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Ξάνθη με πρωινό.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικός ξεναγός για την υλοποίηση του προγράμματος την 2η και 3η ημέρα.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

ΝΑΞΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΝΑΞΟΣ
25-28/5/2018

 

1η ημέρα (25/5): ΠΑΤΡΑ-ΝΑΞΟΣ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 03:00 το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο Blue Star Delos, που αναχωρεί στις 07:25 για τη Νάξο. Άφιξη στη Νάξο στις 12:50, αποβίβαση και ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην παραλία Πλάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για βόλτα στη Χώρα του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα (26/5): ΝΑΞΟΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με το νησί που μας φιλοξενεί. Θα επισκεφθούμε την Πορτάρα που είναι το σήμα κατατεθέν της Νάξου. Είναι μια τεράστια μαρμάρινη πύλη, υπόλειμμα ενός ναού του Απόλλωνα του 530 π.Χ., που έμεινε ημιτελής στην κατασκευή του. Αποτελείται από 4 κομμάτια μαρμάρου βάρους 20 τόνων. Βρίσκεται πάνω στο νησάκι «Παλάτια» στην είσοδο του λιμανιού της Νάξου. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Ενετικό Κάστρο της Χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την παραλία του Αγίου Προκοπίου, μία τις πιο όμορφες παραλίες της Νάξου. Είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία, οργανωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της, με δυνατότητα πολλών επιλογών.  Προαιρετικό γεύμα στα όμορφα παραθαλάσσια ταβερνάκια και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και χαλάρωση.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στη Χώρα, για βόλτα και προαιρετικά διασκέδαση σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (27/5)ΝΑΞΟΣ (ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να κάνουμε το μικρό Γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση, το ιερό της Δήμητρας, ένας καλά διατηρημένος ναός, στην περιοχή Γύρουλας.  Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του. Συνεχίζουμε για το χωριό Δαμαλάς όπου υπάρχουν δύο παραδοσιακά μνημεία, το παλαιό ελαιοτριβείο και το παραδοσιακό αγγειοπλαστείο. Έπειτα θα επισκεφθούμε το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα πλακόστρωτα υπέροχα στενά με τα παλαιά νεοκλασικά σπίτια και το υπέροχο αποστακτήριο – Μουσείο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής, μια από τις αρχαιότερες εκκλησίες των Βαλκανίων. Συνεχίζουμε,  για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, που ξεχωρίζει για την εξαίσια αρχιτεκτονική της μορφή που διατηρείται ανέπαφη από τα ενετικά χρόνια, αλλά και για το γλωσσικό ιδίωμα των κατοίκων, τα ήθη και τα έθιμά τους. Ένα αυθεντικό χωριουδάκι με γραφικά καλντερίμια, εντυπωσιακά σπίτια, τα περισσότερα φτιαγμένα από μάρμαρο. Το χωριό διαθέτει και τρία μουσεία. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετική επίσκεψη στα μουσεία και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας περνώντας από Σταυρό Κεραμωτής που αποτελεί τη μεγαλύτερη οδική διασταύρωση στην ορεινή Νάξο. Στο σημείο αυτό υπάρχει μικρή εκκλησία από πολλά χρόνια πριν τη διάνοιξη των σημερινών δρόμων, αφιερωμένη στην Ύψωση του Σταυρού, όπου και το όνομα της διασταύρωσης. Η θέση της εκκλησίας είναι μοναδική, καθώς μπορεί κανείς να διακρίνει τμήμα της ανατολικής, αλλά και της δυτικής ακτής της Νάξου, την Πάρο και τις Μικρές Κυκλάδες. Έπειτα συνεχίζουμε μέσω Κινιδάρου για να δούμε το άγαλμα του Κούρου που βρίσκεται κοντά στο χωριό Μέλανες, στη θέση Φλεριό. Το άγαλμα είναι μισοτελειωμένο και κείτεται στο έδαφος, ακριβώς όπως το παράτησανε οι τεχνίτες της περιοχής. Το μήκος του φτάνει τα 6,4 μέτρα και χρονολογείται περίπου στον 6ο αιώνα π.Χ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στην Χώρα. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (28/5): ΝΑΞΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ 
Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο, για τη Χώρα της Νάξου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα, για αγορές αναμνηστικών δώρων, τοπικών γλυκισμάτων και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 15:30 για το λιμάνι της Ραφήνας. Αποχαιρετώντας το νησί και καθώς το πλοίο αναχωρεί το βλέμμα μας μαγνητίζεται στο Κάστρο της Χώρας και την επιβλητική Πορτάρα, έτσι ακριβώς, όπως τη στιγμή που φτάσαμε. Άφιξη στη Ραφήνα στις 21:20 και αναχώρηση για την Πάτρα. Άφιξη στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση στο δρόμο. Άφιξη στην Πάτρα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 218€/ΑΤΟΜΟ

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν για την υλοποίηση του προγράμματος με έμπειρο οδηγό του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aegean Land Luxury Boutique Hotel 3* στη Νάξο (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια),  με πρωινό.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Νάξος με Blue Star και Νάξος – Ραφήνα με Fast Ferrries, σε οικονομική θέση.
 • Αρχηγός – Συνοδός.
 • Επαγγελματίας ξεναγός για την υλοποίηση του προγράμματος την 2η και 3η ημέρα.
 • Ασφάλεια ευθύνης διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Δηλώσεις συμμετοχών/κράτηση θέσεων με προκαταβολή 50% του ποσού έως 25/4/2018 και εξόφληση έως 18/5/2018

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

ΠΑΤΜΟΣ

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΑΤΜΟΣ
20-25/6/2018

                                                            «Πάτμος, ένα νησί ευλογημένο

                                                                               απ’το Θεό και απ’τη φύση…»

 

1η ημέρα (20/6): Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 14:30 με προορισμό τον Πειραιά, με ενδιάμεση στάση στο δρόμο. Άφιξη στο Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 19:00.  Άφιξη στην Πάτμο στις 03:15π.μ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

2η ημέρα (21/6): Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε το Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως. Το Σπήλαιο βρίσκεται ανάμεσα στη Σκάλα και στο μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας και πρόκειται για τη μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για δύο χρόνια ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, κατά τα έτη 95-97 μ.χ., όταν εξορίστηκε στο νησί.  Μέσα σε αυτή την σπηλιά άκουσε τη φωνή του Κυρίου και έγραψε το θεόπνευστο βιβλίο, την Αποκάλυψη. Το Σπήλαιο περιβάλλεται από το μοναστικό συγκρότημα, που κτίστηκε τον 17ο αιώνα και βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο του, σε βάθος 4 μέτρα περίπου. Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, που οδηγούν στο Ιερό Σπήλαιο, συναντούμε το παρεκκλήσι της Αγίας Άννας, που είναι κτισμένο ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπηλαίου. Το εκκλησάκι αυτό λέγεται ότι το έκτισε ο Όσιος Χριστόδουλος. Στο εσωτερικό του Σπηλαίου θα δούμε το Σταυρό που χαράχθηκε, σύμφωνα με την Ιερή Παράδοση, από τον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή, την τριπλή σχισμή στην οροφή της σπηλιάς απ΄όπου ακουγόταν η φωνή, που είπε στον Ιωάννη να γράψει την Αποκάλυψη, καθώς και το σημείο, όπου ο Ιωάννης ξάπλωνε για να κοιμηθεί. Ο Ιωάννης υπαγόρευε την Αποκάλυψη στον μαθητή του  Πρόχορο. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Το καστρομονάστηρο αυτό είναι ένα μοναδικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Δεσπόζει σε όλο το νησί καθώς είναι κτισμένο στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, τη Σκάλα. Η Μονή κτίστηκε το 1088 από τον Όσιο Χριστόδουλο, στον οποίο είχε παραχωρηθεί το νησί από τον Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Αλέξιο Κομνηνό Α’. Εντός των τειχών του Μοναστηρίου θα δούμε τον Βυζαντινό Ναό του Αγίου  Ιωάννου, ο οποίος κοσμείται με σημαντικές τοιχογραφίες, που ανήκουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το περίτεχνο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού. Ο Ναός έχει 2 παρεκκλήσια. Το ένα είναι αφιερωμένο στον Όσιο Χριστόδουλο, του οποίου τα λείψανα φυλάσσονται στην λειψανοθήκη του Ναού και το δεύτερο είναι αφιερωμένο στην Παναγία. Επίσης άξιο επίσκεψης είναι το μουσείο της Μονής. Συνεχίζουμε νοτιοδυτικά του Μεγάλου Μοναστηριού για την Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Το Μοναστήρι ιδρύθηκε το 1607 από τον Πάτμιο ιερομόναχο Παρθένιο Παγκώστα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να αλλάξουμε και άμεση αναχώρηση για την παραλία Μελόι, για φαγητό και μπάνιο. Η Μελόι είναι μια ήσυχη παραλία, κοντά στη Σκάλα, με μεγάλα αλμυρίκια σε όλο το μήκος της παραλίας που δημιουργούν εξαιρετική σκιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (22/6): Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε προαιρετικά για εκδρομή με καραβάκι στους Λειψούς. Άφιξη στους Λειψούς και  στον Ι.Ν. Παναγίας του Χάρου. Ο Ναός είναι τρισυπόστατος, χτισμένος σε ρυθμό βυζαντινό. Τον διακρίνει ο χαμηλός τρούλος, τα ακανόνιστα τόξα, που γι’ αυτό αισθητοποιούν μια ασυνήθιστη γοητεία, τα λιγοστά και στενόμακρα παράθυρα, που το φειδωλό φως τους υποβάλλει τον προσκυνητή. Το διάβα των αιώνων άφησε ανέπαφη την εκκλησία, ενώ ερήμωσε τα γύρω κελιά των μοναχών. Μα σεβάστηκε το ιερό κειμήλιό τους, την πρωτότυπη και θαυματουργική εικόνα της «Παναγίας του Χάρου». Πρωτοτυπία στην εικόνα δίνει το γεγονός ότι η Παναγία ιστορείται να κρατά το Χριστό όχι ως βρέφος, αλλά κρεμάμενο νεκρό στο Σταυρό του μαρτυρίου. Και επειδή οι έννοιες νεκρός και Χάρος σχετίζονται, η εικόνα, και γενικότερα η εκκλησία, ονομάστηκε «Παναγία του Χάρου». όπου θα έχουμε ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα βόλτα και φαγητό στους Λειψούς. Επιστροφή το απόγευμα στη Σκάλα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (23/6): Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή  Ευαγγελισμού  Μητρός  του Αγαπημένου. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της Χώρας και ιδρύθηκε το 1613 από τον ιερομόναχο του μεγάλου μοναστηριού Νικηφόρο. Αποτελείται από το ναό της Ευαγγελίστριας και έχει ένα τριώροφο αμυντικό πύργο, όπου  βρίσκονται τα παρεκκλήσια του Αγίου Λουκά και του Αγίου Αντωνίου. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στο Ιερό Κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, στα λεγόμενα Λουκάκια της Πάτμου, που είναι ένα μεγάλο ξεχωριστό προσκύνημα και Ησυχαστήριο, έργο και κόπος του αγίου Καθηγούμενου και Εξάρχου του νησιού. Έπειτα θα μεταβούμε στην όμορφη παραλία Άγριο Λιβάδι ή Αγριολίβαδο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ και φαγητό. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο μας.  Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (24/6): Εκκλησιασμός, πρωινό  και  τα  τελευταία  ψώνια στο πανέμορφο νησί της Πάτμου. (υπάρχει δυνατότητα παραμονής έως τις 19:00 στο  ξενοδοχείο μας, με επιπλέον επιβάρυνση.) Συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο  που αναχωρεί από την Πάτμο για Πειραιά στις 23:59.

6η ημέρα (25/6): Άφιξη στον Πειραιά στις 08:05 το πρωί. Αποβίβαση από το πλοίο και επιβίβαση στο πούλμαν για να επιστρέψουμε στη Πάτρα μετά από ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  225€ /ATOMO  (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)

Επιβάρυνση σε καμπίνα Α4 για τη διαδρομή από Πάτμο για Πειραιά: 30€/άτομο

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση από  το  λιμάνι του Πειραιά προς το  λιμάνι  της Πάτμου και  επιστροφή.
 • Διαμονή (4 διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχείο  στη περιοχή  της  Σκάλας με  πρωινό.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
 • Φ.Π.Α.

 

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:

 • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Το εισιτήριο του καραβιού για την προαιρετική εκδρομή στους Λειψούς (14-17€).
 • Επιβάρυνση για τη προαιρετική παραμονή στο ξενοδοχείο έως τις 19:00 (την τελευταία ημέρα) σε δίκλινα  δωμάτια.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:  Προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 18/5 και εξόφλησή του μέχρι τις 12/6

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ